Årvollskogen 51, 1529 Moss
46 60 69 12
info@3dtracking.no

Garmin Dashcam

Garmin Dash Cam™ 65W

Garmin Dash Cam™ 65W 010-01750-15
UPC: 753759182656
På lager

Butikk pris ink mva; 2699

3dtracking partner pris fritt levert ink mva 2500

Kontroller kameraet med stemmen din

Gi kameraet kommandoer med stemmen din, og hold hendene på rattet. Si «OK, Garmin» for å lagre en video, ta et bilde, starte/stoppe et lydopptak eller starte/stoppe Travelapse-funksjonen.

Få med deg mer på video

Dash Cam 65W er en brukervennlig HD-kjøreopptaker med 2,0-tommers LCD-skjerm. Med et synsfelt på 180-grader ser du mer av omgivelsene, blant annet kryssende trafikk. Kameraet leveres også med GPS som registrerer informasjon som klokkeslett og plassering, slik at du kan se nøyaktig når og hvor en hendelse har skjedd. Du kan føle deg trygg på at Dash Cam 65W tar opp video av høy kvalitet under alle slags lysforhold. Fest kameraet på frontruten, og ta opp kjøreturen med en videooppløsning på 1080p. Dash Cam tar opp video i en kontinuerlig sløyfe på det medfølgende, utskiftbare microSD-kortet. Hvis du vil ha mer minne, kan du legge til et større microSD-kort som selges separat. Opptil 64 GB, krever minimum klasse 10. Du kan spille av opptakene på skjermen, se på dem senere på en datamaskin eller bruke den kostnadsfrie VIRB®-appen på smarttelefonen.

Øyevitnet som aldri blunker

Du trenger ikke tenke på å starte og stoppe opptak. Så lenge Dash Cam 65W er koblet til en strømkilde, blir opptaket startet og lagret automatisk hvis en ulykke skulle oppstå.

Alle opptak merkes med tid og sted, slik at du alltid vet hvor og når hendelsene skjedde. Når du ser på opptak på datamaskinen, ser du også breddegrad, lengdegrad, dato, klokkeslett, hastighet og reiseretning.

Dash Cam 65W leveres med automatisk hendelsesregistrering (G-Sensor), slik at kameraet vet at det skal lagre de gjeldende, forrige og neste opptakene når en hendelse registreres. På denne måten lages en omfattende logg av hendelsen. All denne informasjonen lagres på det medfølgende, utskiftbare microSD-minnekortet i klasse 10.

Hvis du vil ta nærbilder av skader på bilen eller andre eiendeler, kan du ta Dash Cam 65W ut av bilen for å ta bilder der.

Del kjøreturen med Travelapse

Travelapse-funksjonen er en enkel og morsom måte å ta opp og dele opplevelsene dine på. Den finner høydepunktene fra mange timer med kjøring og lager en video som bare er noen minutter lang.

Synkroniser videoer til smarttelefonen din trådløst

Dash Cam 65W har innebygd Wi-Fi® slik at du kan synkronisere videoer trådløst til en kompatibel smarttelefon hvis du har lastet ned den kostnadsfrie VIRB-appen. Dette gjør det enkelt å dele videoer med venner, forsikringsselskap, politi eller lignende.

Kjør med økt bevissthet

Dash Cam 65W leveres med nyttige førervarsler som bidrar til tryggere kjøring. Frontkollisjonsadvarsler(1) sier fra hvis du kjører for nærme bilen foran deg. Kjørefeltsadvarsler(1) sier fra om at du er i ferd med å forlate kjørefeltet ditt. Innebygde data om fotobokser for farts- og rødlyskontroll varsler deg når du nærmer deg fotobokser for fartskontroll og rødlyskontroll(2). Og når du står stille i kø eller ved et trafikklys, sier startvarselet fra når trafikken foran deg begynner å bevege seg..

Overvåk bilen når den er parkert

Parkeringsmodusen overvåker bilens omgivelser når bilen din er parkert og motoren ikke er i gang. Den setter automatisk i gang opptak hvis og når bevegelse registreres. (Krever Garmins parkeringsmoduskabel, som selges separat; installasjonen bør foretas av fagfolk)

(1)Enkelte forhold kan påvirke varslingsfunksjonen. Se varselfunksjonene
(2)Varsler om fotobokser for fartskontroll og rødlyskontroll er ikke tilgjengelig i alle områder.
(3) er tilgjengelig på engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk og svensk.

Wi-Fi® er et registrert varemerke for Wi-Fi Alliance.